Vrei sa castigi mai mult? Uite ce trebuie sa faci!

Cariera in videochat

Vrei sa castigi mai mult? Uite ce trebuie sa faci!

Cand o sa iti faci cont pentru prima data pe un site de videochat, o sa intri in categoria de modele noi, insa pentru o perioada limitata de timp. O multime de membrii adora sa parcurga portofoliul modelelor noi, asa ca trebuie sa profiti de aceasta perioada. Verifica perioada pe parcursul careia beneficiezi de titulatura de model nou. Doua exemple – Streamate( 30 de zile), Chaturbate(7 zile).

Ce poti face in plus pentru a iti imbunatati castigurile?

Trateaza web camming-ul ca pe un job, caci consistenta este cheia. Imagineaza-ti ca esti in postura membrului pentru o secunda. Daca un model iti promite ca va fi online la o anumita ora, iar tu mergi sa il intalnesti in camera de chat, te-ai mai intoarce daca nu l-ai gasi acolo la momentul stabilit? Eu zic ca nu. Asa ca, trateaza-ti membrii cu respect si fi consistenta in programul pe care il promiti. Programul tau consecvent iti va aduce o baza bogata de membrii fideli.

Tweet, Tweet, Tweet 

In al doilea rand, pentru a fi mereu update, este necesar sa tii pasul cu platforma de socializare pe care o aleg toate modelele de videochat pentru a mentine interesul membrilor lor. Poti sa le sugerezi membrilor tai sa te urmareasca pe Twitter, caci acolo poti povesti ce intentionezi sa faci si pe ce site-uri urmeaza sa te loghezi. Spre exemplu, daca intentionezi sa incerci un nou site, iti poti directiona baza de membrii spre acel site, caci majoritatea platformelor de videochat nu permit mentionarea site-urilor concurente. In timp ce Twitter-ul este o platforma libera.

Banii apar mai ales cand nu te gandesti la ei

Daca te comporti in camera de free chat ca si cum ai fi acolo doar pentru bani, s-ar putea sa pierzi potentiali membrii prin atitudinea ta rece. Oaspetii de acolo vor sa creada ca tu iti doresti sa petreci timpul cu ei. Sigur, in mintea lor, acestia constientizeaza faptul ca o faci pentru bani, insa nu acesta este lucrul asupra caruia un membru doreste sa se concentreze in momentul in care acceseaza site-urile de videochat. Relaxeaza-te, bucura-te de compania oaspetilor in camera de free chat si invata cum sa iti indrepti atentia catre fiecare persoana, caci nu se stie de unde sare iepurele. Distrage-ti putin atentia de la gandul portofelului si banii vor veni de la sine.

Nu in ultimul rand, pune-ti in valoarea personalitatea unica!