Tu ti-ai stabilit obiectivele pentru anul acesta?

Tu ti-ai stabilit obiectivele pentru anul acesta?

Stim cu totii ca la inceput de an fiecare dintre noi facem o lista cu lucrurile pe care nu am reusit sa le indeplinim anul care tocmai a trecut, iar acum avem o noua sansa de a ajunge acolo unde ne dorim.

Obiectivele, dorintele si visele sunt lucrurile care ne ghideaza si ne motiveaza in viata de zi cu zi, iar modelele sunt cel mai bun exemplu care pot discuta despre acest aspect.

Acum ca ne-am intors de ceva vreme la lucru, putem spune ca ele stiu mai bine ce au de facut, inca din prima zi dupa noul an fetele si-au propus sa depuna mai multe eforturi pentru a se clasa pe locurile cele mai bune din studio, mai ales ca fiecare efort este rasplatit pe masura.

Ce este de fapt cariera? Bineinteles, la aceasta intrebare raspunsul este diferit, pentru ca noi toti suntem diferiti, din fericire. Asa ca raapunsul unora dintre modele a fost ca reprezinta stilul lor de viata.

Locul de munca este cel care ne ocpua intreaga zi, deci prin urmare orele petrecute alaturi de echipa trebuie sa fie cat mai placute, aspect de care am tinut cont inca de la inceput.

Revenind la cariera, poate fi videochatul un stil de viata? Da, din punctul de vedere al unor persoane care si-au dedicat destul de mult timp ca sa ajunga acolo unde si-au dorit. Atunci cand esti model de videochat, trebuie sa stii care sunt principalele lucruri pe care trebuie sa le iei in calcul pentru a devenii pe zi ce trece mai buna.

Stabilindu-ti obiectivele nu doar la inceput de an, ci si pe parcursul intregii cariere, te va ajuta sa obtii ceea ce doresti. De asemenea, nu trebuie sa iti ascunzi visele fata de ceilalti, comunicandu-le va fi mai simplu pentru tine pentru ca in acest fel vei putea beneficia de feedback constructiv.

Nu este simplu, insa in timp invatam cum trebuie sa ne stabilim obiectivele, care sunt masurabile,  ce termene limita putem stabilii. Spre exemplu, poate ca un model de videochat fara experienta nu se va adapta atat de rapid ca unul cu experienta, insa este posibil ca dezvoltarea ei profesionala sa fie mai rapida.

Totul depinde de tine, de ceea ce iti doresti, videochatul poate fi obiectivul tau pentru acest an.