Personalitatea iti conduce succesul in cariera?

Personalitatea iti conduce succesul in cariera?

Printre cele mai importante lucruri care ne ghideaza cariera sunt personalitatea si atitudinea pe care o adoptam in anumite situatii sau chiar in fiecare zi. Fiecare dintre noi suntem diferiti, lucru absoult normal, insa suntem capabili sa luam cele mai bune decizii pentru noi, sa adoptam atitudinea potrivita si sa luam decizii care ne vor aduce rezultate excelente.

Cariera este de fapt rezultatul eforturilor si a muncii depuse de-a lungul timpului. Din experienta vom invata cu siguranta care sunt lucrurile care ne avantajeaza sau nu in acest proces. Personalitatea joaca un rol cheie, chiar si in viata de zi cu zi, nu doar in cariera.

Actionam si reactionam diferit fiecare dintre noi, aceasta este natura umana si nu putem avea acelasi comportament. Trebuie sa invatam sa ne stapanim reactiile neplcute sau chiar tendinta de a acuza persoanele din jurul nostru pentru toate esecurile pe care le intampinam.

Este normal ca nu intotdeauna sa merga lucrurile asa cum dorim, de aceea, o atitudine pozitiva si asumarea acestor situatii fac diferenta intre unele persoane si altele. Personalitatea este o caracteristica a fiecaruia.

Masura in care permitem ca defectele sa ne controleze cariera depinde numai de noi. Este bine sa solicitam feed-back, sa analizam constant cum au evoluat lucrurile si care sunt aspectele pe care le putem imbunatatii.

Videochatul este un domeniu de munca care iti pune in evidenta personalitatea, chiar si in momentele tale mai putin bune. Prin desfasurarea activitatii, fiecare model are resursele necesare pentru a-si evalua performanta si cat de mult a contribuit personalitatea la aceste reusite sau dezamagiri.

Schimba lucrurile pe care le consideri daunatoare! este adevarat, nu se va intampla de pe o zi pe alta, asa ca acorda-ti timp de gandire si nu te feri sa soliciti opiniile celorlalti cu privire la munca sau imaginea ta din perspectiva lor.