Interviul de angajare in videochat

Interviul de angajare in videochat

Momentul in care luam in considerare angajarea in videochat, unul dintre lucrurile  pe care le facem este sa ne documentam despre studiouri, care sunt recomandate, profesionalismul acestora si nu numai. De obicei, cele mai experimentate studiouri isi promoveaza afacerea, astfel incat viitoarele angajate sa ajunga mai repede la el. Primul pas in momentul in care am gasit studioul este sa aplicam online sau de ce nu, sa sunam pentru a afla mai multe detalii.

In functie de politica dupa care se ghideaza, un studio poate avea un formular pe website pentru a afla cat mai multe despre fiecare model, iar in momentul in care stabileste intevriul sa reuseasca sa se adapteze situatiei impuse. Atat online cat si telefonic, echipa studioului este in permanenta disponibila pentru a purta o discutie cu cele care isi doresc sa se angajeze. Informatiile sunt elemente eliminatorii, inca de la discutia telefonica sau online, trebuie sa solicitati cat mai multe detalii despre aceasta activitate, astfel incat in momentul in care veti merge la interviu sa aveti cunostinte despre ce presupune aceasta meserie, lucru valabil in cazul modelelor incepatoare.

Interviul propriu-zis presupune o discutie cu persoana care se ocupa de angajarea mdelelor, uneori chiar si cu managerul in care sunt discutate subiecte legate de interesul modelului pentru a se dezvolta in aceasta industrie, despre experienta studioului, salariu oferit si alte aspecte intalnite la fiecare interviu. Diferenta dintre un studio de videochat si alt domeniu de munca este ca experienta nu este un criteriu eliminatoriu, iar modalitatile de adaptare sunt mai avantajoase.

Urmeaza apoi comunicarea raspunsului, iar daca ati fost selectata, prima zi in cadrul studioului presupune organizarea unei sedinte foto pentru un profil online profesional, acomodarea cu echipamentele tehnice pe care le veti folosii, training-ul pentru a afla cat mai multe detalii despre cum se desfasoara activitatea si cunoasterea cu celelalte modele de la studio. Interviul este o etapa simpla prin care puteti ajunge sa aveti castigurile dorite si care nu trebuie sa fie privit ca un stres.