Interviu cu un model de succes

Interviu cu un model de succes

Interviurile cu modelele de succes in cadrul celui mai bun studio de videochat ajuta la conturarea unei mai bune opinii despre ceea ce inseamna in realitate aceasta lume a videochatului.

Pentru acest prim interviu am dorit sa ne raspunda la intrebari modelul de videochat cu incasari de top pe Jasmin, care a castigat, de asemenea, nenumarate premii la gale de prestigiu din acest sector de activitate.

Sa incepem

De ce ai ales aceasta meserie?

Initial am ales aceasta meserie pentru a scapa de o situatie financiara precara in care ma aflam: am zis sa fac cativa bani, sa imi platesc toate datoriile si sa imi gasesc un loc de munca in domeniul studiat la facultate. Lunile au trecut rapid si am putut ca in doar 3 luni sa ma repun foarte bine inapoi pe picioare. M-am uitat la tot ce am acum: stabilitate financiara, adevarate prietene din randul colegelor, un program flexibil, si m-am gandit daca chiar vreau sa imi reiau viata cu un salariu minim pe economie. Am hotarat ca nu si am ramas.

Cum vezi tu aceasta viata de model de videochat?

O vad fericita. Videochatul iti ofera satisfactie pe multe planuri, nu doar financiar. Sa vezi ca tu ai 20 si ceva de ani si ai mai multi bani decat oamenii adulti, cu copii, sau sa vezi ca tu chiar te-ai realizat in viata si altii la 40 de ani inca se chinuie sa nu plece din casa parinteasca.. Este o satisfactie foarte mare pe care ti-o ofera aceasta meserie.

Orice persoana poate sa fie model de videochat?

Meseria de model de videochat cu siguranta nu este pentru toate femeile sau pentru toti barbatii – nu este de ajuns sa fii posesorul unui corp uniform pentru a putea deveni model. Este nevoie de mai mult de atat ca in oricare alta meserie, de asemenea: este nevoie de dedicare, de dorinta de a progresa. Oamenii au impresia ca totul este atat de simplu si ca asta pot sa faca si ei, dar nu este asa. AR trebui ca aceasta meserie sa inceapa sa primeasca meritul pe care il merita.

*** Continuarea interviului o veti gasi in urmatoarea postare de blog.