De ce folosesc modelele de videochat ulei de avocado

De ce folosesc modelele de videochat ulei de avocado

In meseria de model de videochat, modul in care arati este esential. Modelele din cadrul celui mai bun studio de videochat au mare grija de aspectul lor, de la ce mananca pana la hainele pe care le imbraca si cremele pe care le folosesc. In ultima vreme, modelele s-au declarat adevarate fane ale unui aliment popular: Avocado.

Avocado este un ingrediente versatil care nu este doar bun pentru mancat ci si pentru a face ulei din el. Uleiul de avocado este o putere de frumusete totala. Modelele de videochat folosesc cu regularitate ulei de avocado in special pentru par.

Daca aveti ulei de avocado in bucatarie, iata ce trebuie sa stiti despre utilizarea acestuia pentru a va intari si conditiona parul.

Sfaturi de la modelele de videochat pentru un par sanatos

Uleiul de avocado este bun pentru par?

Absolut. Poate parea contra-intuitiv sa pui ulei in par – nimeni nu vrea radacini grase – dar un pic de ulei de avocado pentru par poate reduce ruperea si poate conditiona scalpul.

Cum asa? Acest ulei este bogat in grasimi monoinsaturate, ceea ce il ajuta sa se inmoaie in par. Atunci cand foliculii de par sunt saturati de ulei, aceasta reduce apa absorbita in par, rezultand o umflare mai mica, potrivit cercetarilor. Deoarece umflarea si uscarea repetata pot deteriora parul, uleiul de avocado este o modalitate buna de a-l proteja si de a minimiza ruperea! Pe langa acest lucru, uleiul de avocado contine numeroase vitamine, minerale si antioxidanti despre care multi cred ca sunt benefici pentru par si scalp.

Cum se foloseste ulei de avocado pentru par

Sunteti gata sa incepeti sa profitati de beneficiile uleiului de avocado? Urmati aceste instructiuni super simple de la modelele de videochat pentru un masaj saptamanal al scalpului cu ulei de avocado.

Iata ce aveti nevoie:

O cantitate mica de ulei de avocado

Pasul 1: Incalziti-o

Turnati o cantitate mica de ulei de avocado intr-un recipient apoi in cuptorul cu microunde si incalziti-o timp de 30 de secunde.

Nu exista nicio cantitate „corecta” de ulei pe care sa o utilizati – va depinde de cat de gros este parul dvs., de cat de uscat este etc. Modelele de videochat folosesc o cantitate mica pentru ca parul lor deja sa obisnuit cu uleiul si firul este puternic si sanatos.

Pasul 2: Aplicati uleiul

Separati parul in sectiuni pentru a oferi un acces mai bun la scalp. Apoi, scufundati degetele in uleiul cald si frecati o cantitate mica la baza parului. Repetati acest proces pe tot capului. Poate dura ceva timp daca aveti parul lung sau gros, dar rezultatele merita.

Pasul 3: Masaj

Folositi varful degetelor pentru a masa uleiul in scalp. Folositi miscari mici, circulare si presiune blanda. Ar trebui sa se simta ca un masaj relaxant al capului, asa ca incercati sa nu adormiti!

Pasul 4: Clatiti

Lasati uleiul de avocado sa se inmoaie in par cateva minute, apoi se indeparteaza si se conditioneaza ca de obicei. Repetati saptamanal si pregatiti-va sa va bucurati de un par frumos si sanatos.

Cat timp lasati uleiul de avocado in par?

Incercati sa lasati uleiul de avocado pe par timp de 15-30 de minute, astfel incat sa aiba suficient timp pentru a se inmuia in foliculii de par, sugereaza modelele de videochat. S-ar putea sa descoperiti ca este nevoie de mai putin timp daca repetati procesul frecvent, dar parul tuturor este diferit.

Prima data cand faceti acest tratament pentru parul cu ulei de avocado, este posibil sa doriti sa il lasati mai mult timp pentru a va asigura ca orice fir uscat si deteriorat poate profita complet de beneficiile.