De ce au ales sa urmeze o cariera in videochat? – INTERVIU

De ce au ales sa urmeze o cariera in videochat? – INTERVIU

Daca si tu vrei sa urmezi o cariera in videochat, poate ai avut curiozitatea sa stii ce le-a urnit din loc pe celelalte tinere sa inceapa aceasta cariera. Ei bine, noi le-am intrebat pentru tine si acum iti vom dezvalui motivele care stau in spatele acestei decizii. Sa incepem!

„Eu am ales sa fiu model de videochat pentru ca am vrut mai multi bani de cheltuit. Eram la facultate, parintii imi trimiteau in fiecare luna bani pentru a ma intretine, dar nu atat de multi pe cat aveam eu nevoie. In plus, stateam la camin si nu m-am acomodat deloc cu aceasta viata. Stateam cate 4 fete intr-o camera mica, ma simteam ca la inchisoare. Nu tu viata personala, nimic. Parintii nu au avut suficienti bani incat sa isi permita sa imi inchirieze un apartament sau o garsoniera, asa ca m-am apucat sa muncesc. ORIBIL! Salariul mic pentru un incepator, bataie de joc ce sa mai. Asa ca am vazut anuntul studioului de videochat si am zis de ce nu? Pana la urma am mare incredere in mine si in aspectul fizic asa ca mi s-a parut o oportunitate de neratat. A fost cea mai buna decizie pe care am luat-o pentru ca acum am propriul meu apartament – nu mai stau in chirie-, am o viata fabuloasa, ma plimb peste tot in tari straine. Este o viata pe care o doresc tuturor” – declara Jasmina, model de videochat.

„M-am trezit la 24 de ani cu doi copii mici de ingrijit si niciun sprijin financiar substantial deoarece fostul sot a plecat cu alta femei si nu a mai vrut sa auda nimic de noi. Parintii mei au o varsta destul de mare, erau deja la pensie cand s-a intamplat acest lucru, nu aveau cum sa ma ajute sa cresc doi copii in modul in care eu imi doream ca ei sa creasca. Pentru o viata mai buna pentru ei m-am apucat de videochat si sunt tare fericita acum. Am un program flexibil, pot sa stau cu ei suficient timp ca sa sa-i cresc frumos. Ma bucur ca fac videochat, ca sunt independenta, ca sunt o mama singura cu doi copii minunati care cresc frumos, fara sa simta lipsa a nimic financiar.” – declara Otniela, model de videochat.