Cum se asigura confidentialitatea in videochat?

Cum se asigura confidentialitatea in videochat?

Cum se asigura confidentialitatea in videochat?

Vrei sa devii model de videochat, dar nu vrei sa afle parintii si prietenii ca practici aceasta meserie? Nicio problema! Cel mai bun studio de videochat din Romania te ajuta sa iti pastrezi identitatea ascunsa daca doresti acest lucru.

Fiecare studio de videochat in parte detine propriile secrete atunci cand vine vorba de confidentialitatea modelelor sale, unele mai de succes ca altele.

In urma anilor de experienta acumulati pe aceasta nisa, noi am descoperit ca cele mai bune metode prin care putem sa pastram confidentialitate modelelor sunt:

Sistem de securitate a serverelor si calculatoarelor noastre: detine sisteme performante de securitate care nu permite patrunderea hackerilor, astfel incat toate informatiile pe care le avem sunt criptate.

Programe de securitate: am cumparat programe de securitate licentiate, astfel incat sa banam accesul IP-urilor din Romania pe platformele pe care modelele activeaza. Mai concret: niciun IP din Romania nu poate vedea modelele noastre.

Contract de colaborare: nu trebuie sa iti faci griji. In contractul de colaborare pe care il avem cu modelele nu mentionam videochat. Astfel, daca din intamplare un membru al familiei iti gaseste contractul, va vedea ca esti model si nu model de videochat.

Machiaj: machiajul schimba foarte mult aspectul unei persoane. Daca vei vrea sa faci parte din echipa noastra de model, un make up artist profesionist se va ocupa de machiajul tau pentru a arata impecabil.

Coafura: suntem adeptii perucilor. Daca nu vrei sa existe nici cea mai mica sansa ca o persoana sa te recunoasca, atunci poti oricand sa optezi pentru o peruca atunci cand esti online. Poti sa optezi pentru o peruca cu breton si in culori indraznete, precum roz, albastru. Chiar daca vei purta peruca, la noi in studio se va ocupa o coafeza profesionista de par pentru a se asigura ca acesta arata impecabil.

Vestimentatie: vestimentatia este extrem de importanta si noi isi dam posibilitatea sa ai orice tip de haine sexy doresti.

Pseudonim: fiecare model de videochat isi alege propriul pseudonim si propria poveste de viata. Poti sa ai orice nume doresti si orice viata atunci cand esti online.