Cum sa porti in siguranta un make-up discret la plaja

Cum sa porti in siguranta un make-up discret la plaja

Daca purtati ochelari, trrebuie sa stiti ca acest lucru nu inseamna ca trebuie sa renuntati la totalmente la machiajul preferat. Puteti inlocui ochelarii cu lentilele de contact, care va permit sa aveti mai multa libertate pentru a va juca cu aspectul estetic chiar si la plaja. Nu doar ca vei arata super sexy imbraca intr-un costum de baie, insa te vei simti si confortabil cu imaginea ta si stilul care te caracterizeaza. In plus, daca studioul de videochat la care lucrezi te va trimite sa pozezi pentru un shooting, cu siguranta va trebui sa te simti confortabil in acele ipostaze.

Cautati produse testate oftalmologic
Anumite produse de machiaj sunt realizate pentru lentile de contact si ochii sensibili. Produsele care sunt testate oftalmologic evita ingrediente care ar putea provoca iritarea potentiala a ochilor. Produsele potrivite pentru ochii sensibili sunt adesea denumite „fara paraben”, „fara parfum” sau „fara ulei”.

Tineti cont de perioada de expirare
Daca observati modificari ale sanatatii ochilor dupa utilizarea unui anumit produs, aruncati-l imediat. Problemele frecvente includ ochi rosii, iritatii si mancarime. Acordati o atentie deosebita ingredientelor dintr-un produs pentru a preveni reactiile alergice. Multe produse sunt acum etichetate ca hipoalergice si produse cu ingrediente care vor limita reactia la anumite alergii.

Evitati imprumutarea produselor si a instrumentelor de machiaj
Evitati sa dati altcuiva spre utilizare instrumentele de machiaj si a alte produse personale, deoarece acestea pot transfera bacteriile si pot duce la infectii. Acest lucru este deosebit de important atunci cand utilizati produse legate de ochi, cum ar fi mascara si fard de ochi, in cazul in care aplicatoarele intra in contact cu ochiul.

Curatati instrumentele de machiaj la fiecare cateva saptamani
Amintiti-va sa va curatati temeinic propriile perii de machiaj la fiecare cateva saptamani pentru a preveni acumularea murdariei si a bacteriilor. Puteti cumpara produse special formulate pentru curatarea instrumentelor de machiaj care va vor curata periile de produse excesive, precum si le vor dezinfecta. In mod alternativ, un sapun usor, fara parfum, va pastra steriliza instrumentele care ajuta la aplicarea machiajului.

Instrumentele de folosinta pot fi o optiune mai buna daca purtati machiaj in timpul zilei. Ele pot fi utilizate o data si aruncate la sfarsitul zilei, fara a necesita o rutina zilnica de curatare. Daca optati pentru truse de machiaj, totusi, este esential sa le curatati cu atentie aplicatoarele in fiecare zi pentru a evita acumularea si potentialele infectii.