Cum isi feresc modelele de videochat tenul de vremea friguroasa?

Cum isi feresc modelele de videochat tenul de vremea friguroasa?

In meseria de videochat, si nu numai, aspectul tenului este esential. Orice femeie vrea sa aiba un ten luminos si curat tot timpul, indiferent de sezon. Gerul in schimb ridica anumite dificultati tenului, mai ales daca acesta este mai sensibil.

Multe modelele de videochat detin un ten sensibil, dar cu ajutorul sfaturilor primite de la dermatolog reusesc sa treaca prin frig si ger cu un ten impecabil. Acestea doresc sa va impartaseasca sfaturile primite de la dermatolog pentru a avea un ten curat si hidratata indiferent de sezon..
C

um ne ferim tenul de frigul si gerul de afara
1. Hidratare
Indiferent daca afara este canicula sau ger, tenul are nevoie de hidratare pentru a preveni riscul de uscare.

In perioada rece, in general, tenul se modifica, din gras devine normal, din normal sensibil si din sensibil uscat si dureros. Din cauza uscarii excesive apar petele rosii, pielea crapata si ridurile devin pronuntate. Cel mai mare important produs hidratant este apa. Modelele de videochat au invatat acest lucru si se asigura ca pe zi consuma cel putin 2 l de apa.

Pe langa apa, dermatologul le-a sfatuit sa aplice pe ten masti grase care sa sustina hidratarea si sa protejeze tenul in limite normale. Pentru a hidrata tenul cu masti trebuie sa folositi ingrediente precum avocado, iaurt, smantana, ou.

2. Acoperire ten
Daca stiti ca o sa mergeti mult pe jos in frig este de preferat sa va acoperiti fata cu un fular sau cu un sal. Nu va sfiiti sa faceti acest lucru! Acum exista o gama larga de saluri spectaculoase care pe langa o acoperire buna va vor oferi si un look spectaculos.

3. Vitamine
Tenul are nevoie de vitamine. Cum perioada geroasa este lipsita de fructe si legume, aveti nevoie de masti cu vitamine. Pentru aceste masti puteti sa folositi cu succes masti cu miere. Mierea este cunoscuta pentru aportul sau crescu de vitamine, minerale si substante hranitoare.

4. Uleiuri
Uleiurile sunt extrem de bune pentru orice tip de ten datorita continutului crescut de acizi. Acestea impiedica deshidratarea si ii ofera tenului mai multa elasticitate si luminozitate. Pentru ten puteti sa folositi ulei de masline, ulei de cocos, ulei de argan.