Cum isi cresc incasarile modelele de videochat non – adult?

Cum isi cresc incasarile modelele de videochat non – adult?

La fel ca si in videochatul adult, si modelele de pe sectiunea de non adult au propriile metode prin care reusesc sa isi creasca incasarile.

Desigur, aceste metode sunt diferite de la studio la studio si sunt in functie si de abilitatile si aptitudinile fiecarui model de videochat in parte.

Noi am rugat modelele de top de pe sectiunea de non adult sa ne ofere cateva sfaturi despre metodele prin care si tu poti sa devii un model de videochat non adult de succes care are lunar in conturi zeci de mii de dolari.

Ascultarea

Un model de videochat de pe sectiunea de non -adult trebuie sa stie sa asculte activ ceea ce membri spun.

Trebuie sa inveti sa fii acolo pentru ei si sa il lasi sa vorbeasca si de multe ori sa ii aprobi in ceea ce zic chiar daca nu esti in totalitate de acord pentru ca pana la urma nimeni nu plateste sa il contrazici si nici nu poti sa te impui in viata persoanei respectiv. – Mona, model de videochat non -adult.

Este foarte important sa asculti ceea ce iti spune membrul cu care interactionezi pentru a putea sa faci discutia cat mai lunga cu putinta. Fii atenta la ceea ce el spune si apoi leaga subiecte pe baza a ceea ce el iti confeseaza.

Daca ti se pare ca acesta trece limita cu un anumit subiect poti oricand sa refuzi continuarea discutiei. – Elena, model de videochat non-adult.

Jocuri

Eu personal fac foarte multe jocuri cu publicul meu precum: spanzuratoarea, sah, avioane, etc. In acest fel eu ma distrez si ei la randul lor se distreaza, iar acest lucru este foarte important.

Oamenii vin pe aceste platforme, mai ales pe sectiunea de non adult, pentru ca nu au prieteni si tu practic te transformi in prietenul lor – da, ei se confeseaza, dar nu se pot confesa la nesfarsit asa ca e bine sa ai totul felul de jocuri pregatite.- Sara, model de videochat non-adult.

Tombole

Eu mai organizez si tombole. Fiecare primeste cate un numar si cel care are la sfarsit numarul extras primeste cateva minute gratis in privat sau diverse alte premii. – Sabrina, model de videochat non-adult. – Mara, model de videochat non adult.