Cum atrag modelele de videochat mai multi membri?

Cum atrag modelele de videochat mai multi membri?

In videochat mai multi membri inseamna mai multi bani si modelele stiu acest lucru. In plus, multe modelele de videochat au deja comunitatea lor cu membri fideli care le sustin si sunt nerabdatori sa intre intr-o conversatie in privat. Dar cum ajungi la acel punct?

Trebuie sa stii ca si modelele de videochat se promoveaza atunci cand se afla in cel mai bun studio de videochat. Cum se promoveaza modelele? Prin crearea de portofolii de videochat.

Ce sunt portofoliile de videochat?

Portofoliul de videochat este practic un CV al modelului. La noi in studio, portofoliul este compus din trei parti: intro, poze si video.

Intro sau partea de introducere este un mic text in care modelul se prezinta si spune cateva lucruri despre el. La noi in studio, acest intro este scris cu multa atentie de catre copywrieteri profesionisti care detin aceasta arta a scrierii captivante.

Videoclipurile sunt despre modele. Este nevoie ca in videoclipuri modelele sa vorbeasca pentru ca membrii sa isi dea seama de caracterul acestora.

Pozele sunt create in cadrul unei sedinte foto profesionala in care modelele sunt imbracate cu rochii de gala, machiaj sofisticat etc.

Acest portofoliu este vazut de catre membri si asa isi pot da seama daca au sau nu o chimie cu modelul respectiv. Este foarte important ca acesta sa fie executat intr-un mod cat mai profesionist ca membru sa stie ca are de-a face un model ce detine standarde ridicate.

Astfel, portofoliul este un bun pas prin care modelele de videochat pot sa atraga mai multi membri.

O alta metoda de a atrage mai multi membri este prin prezenta online ridicata. Daca tu esti prezenta doar la anumite ore care poate nu sunt ore de varf, oamenii cum te pot cunoaste: Pentru un model care este la inceput este important sa stea cat mai mult timp online.

In acest mod acumuleaza experienta si devine mult mai cunoscut si este practic cea mai eficienta metoda prin care isi poate crea un public stabil. Desigur, si modelele de top care vor sa aiba incasari cat mai mari stau multe ore online pentru a putea sa isi mareasca din ce in ce mai mult publicul .