Cum ajungi un model de top?

Cum ajungi un model de top?

Daca lucrezi in aceasta industrie sau planuiesti sa lucrezi in aceasta industrie pe postul de model de videochat cu siguranta vrei sa ajungi un model de videochat de top. Sa fim seriosi, cine nu vrea sa fie model de videochat cand incasarile sunt de peste 8.000 de dolari/ luna?

Ei bine, pentru a ajunge in aceasta pozitie drumul nu este atat de usor, totul se bazeaza pe foarte multa munca.

„Cand am castigat primul meu premiul la o gala internationala pentru cele mai bune incasari mi-am dat seama ca am ajuns model de top. A fost o bucurie foarte mare si tot ce trebuie sa fac este sa ma mentin pe aceeasi pozitie. Totusi, va spun ca drum spre a ajunge model de top nu este usor deloc, dar cu siguranta merita din plin.” – declara unul dintre modelele de top ale celui mai bun studio de videochat.

Acumuland toate raspunsurile modelelor de videochat din cadrul celui mai bun studio de videochat, putem concluzia ca pentru a fi model de videochat de top ai nevoie de:

Multe ore online: un model de videochat, pentru a ajunge in varf, trebuie sa aiba multe ore petrecute in online deoarece in acest mod nu numai ca se castiga experienta, dar se intra in contact cu mai multi membrii, ceea ce inseamna mai multe incasari.

„Daca un om petrece 9 ore pe zi la munca, un model de videochat de top ajunge sa petreaca si 12 ore daca doreste. Nimeni nu iti spune sa stai mai mult, totul vine de la tine, mai ales daca ai o zi buna si vezi ca ai constant clienti si minutul se percepe extraordinar de bine, doar nu spui pas la cel putin 250 de dolari pe ora.” – declara un mode de videochat de top

Atentie sporita la trainerii de videochat – trainerii de videochat sunt mereu prezenti pentru a ajuta modelul sa isi rectifice greselile sau sa isi imbunatateasca anumite caracteristici.

„Fara traineri de videochat un model nu exista. Ei sunt cel mai mare ajutor pentru ca iti spun in permanenta la ce mai ai de lucrat -ai putea sa faci aici asa, vezi ca genul asta de membru il abordezi cel mai bine intr-un anumit mod, etc.. Sunt de mare ajutor, practic ei vad tot ceea ce tu nu poti sa vezi” -– declara un mode de videochat de top

Promovare – un model de videochat trebuie promovat pe platformele de videochat, iar studioul este cel care asigura aceasta promovare constanta.