Conditii angajare

De ce ai nevoie pentru a deveni un model de videochat?

Minim 18 ani.

Este obligatoriu sa ai varsta legala indeplinita pentru a putea fi angajata in domeniul videochatului. Fiind un domeniu destinat adultilor, totul trebuie sa fie perfect legal, de aceea minorii nu pot fi angajati pana la varsta majoratului.

O limba straina

Trebuie sa ai cunostinte de limba engleza, cel putin la nivel conversational deoarece majoritatea discutiilor se poarta in alta limba, fiind clienti din afara tarii noastre. Este foarte bine daca stii si alte limbi straine, insa limba engleza ramane baza in comunicarea online.

Legalitate

Este necesar sa ai documente de identitate pentru a putea incheia un contract de comunca si pentru a fi inregistrata ca angajat in cadrul unei firmei. De asemenea, beneficiezi de asigurare medicala, avand un medic de familie la o clinica privata.

Ce iti ofera un studio de videochat?

bonus

Bonusuri

In cadrul unui studio vei beneficia de numeroase bonusuri si comisioane inca de la angajare. Sistemul de bonusare este diferit de la un studio la altul, insa castigurile pe fiecare luna depinde de implicarea ta in activitate.

salarii

Plata la zi

Vei primi un salariu fix negociat la inceputul contractului, impreuna cu bonusurile pe care ai reusit sa le atingi in fiecare luna. Unele studiouri ofera plata de 2 ori intr-o luna, modalitatea difera de la o companie la alta.

training

Training-uri

Echipa studioului iti va asigura training-uri specializate in functie de nevoile tale, membrii studioului pun accent pe atmosfera dintr-un studio si cauta sa fie un mediu cat mai relaxat pentru modele.

Fa primul pas in videochat si noi te vom sustine!