Cine aplica pentru postul de videochat?

Cine aplica pentru postul de videochat?

Daca te gandesti sa devii model de videochat, dar nu stii cine aplica in mod real pentru postul de model de videochat  iti spune noi: toate fetele cu varsta de minimum 18 ani si maximum 45 ani.

Varsta de minimum 18 ani este un  MUST pentru ca vorbim totusi despre o industrie dedicata adultilor si, in Romania, varsta de 18 ani este considerat pragul care te transforma din adolescenta in femeie. In plus, varsta de 18 ani este varsta la care devii raspunzator direct pentru faptele tale si nu mai esti obligata sa le ceri parintilor confirmare pentru ceea ce vrei tu sa faci.

Varsta maxima pentru a face videochat, la noi in studio cel putin, este de 45 de ani si nu pentru ca noi credem ca o femeie care are peste 45 de ani nu mai este atractiva ci pentru ca platformele de top cu care noi colaboram nu ne permit sa avem modele cu varsta mai mare de 45 de ani. Stim, este frustrant si pentru noi, dar daca ai 40 de ani te asteptam la un interviu pentru ca stim ca in 5 ani poti sa strangi suficienti bani inca sa iti cumperi o locuinta, un bolid de lux si sa ai apoi suficiente resurse pentru a putea sa iti deschizi apoi propria afacere de succes.

Cine aplica in realitate pentru postul de model de videochat?

La studioul nostru de videochat avem femeie care si-au creat o cariera in videochat venind din medii total diferite de zona aceasta de comunicare live online sau care au avut contact cu ea, dar sub o totala alta forma.

Sunt modele de videochat care inainte erau:

-tinere fara studii superioare,

-proaspete absolvente de bacalaureat

-tinere mamici

-blogarite, vlogarite, influencerite,

-persoane publice (noi stim sa tinem un secret)

-doctorite

-avocate

-somere

Lista este mult mai lunga decat am prezentat-o noi acum, dar stim un lucru: cariera in videochat si-o doresc doar femeile care vor mai mult de la stilul lor de viata.

Este o meserie provocatoare din care ai posibilitatea sa inveti foarte mult si mai ales este o meserie in care si veniturile sunt pe masura.

Nu mai sta pe ganduri! Aplica acum la cel mai bun studio de videochat si devino model de top.