Ce culoare trebuie sa aiba parul nostru in toamna lui 2018?

Ce culoare trebuie sa aiba parul nostru in toamna lui 2018?

Atunci cand esti model videochat trebuie sa fii mereu in pas cu ultimele trenduri, iar cand vorbim de trenduri nu ne referim doar la tinute ci si la par, unghii, machiaj, etc. Parul este elementul care schimba fizionomia si pune accent pe ele mai frumoase trasaturi, spunand multe despre purtator.

Un par curat, spalat arata o persoana care iubeste curatenia si este atenta la propria persoana, un par coafat arata o persoana atenta la detalii, iar un par mereu colorat si aranjat dupa ultimele noutati arata o persoana atenta la galagia modei pentru care expresia “Esti in pas cu moda!” este un must. Modelele de videochat au mereu diverse discounturi la saloane, astfel ca a fi in pas cu moda pentru ele devine un lucru destul de usor.

Culorile de par pentru sezonul de toamna un must have!

Deoarece toamna ne bate la usa cu pasi grabiti, s-au dat deja ultimele noutati in materie de culoare pentru par care se pliaza cu exceptie pe mai multe tipuri de personalitate si atitudine. Faimoasele prezentari de moda de la New York sau Londra au adus in atentia noastra o combinatie de culori clasice in tonuri creative care sa dea viata, mister si senzualitate oricarui purtator.

Culorile ciclice, clasice sunt combinate armonios cu tonuri de culori exuberante care definesc pentru toamna anului 2018 4 culori dominante ale sezonului si anume: neon, blond murdar, roscat si ciocolatiu inchis.

Culorile neon nu au fost niciodata mai usor de purtat ca acum, sunt pline de pasiune si de curaj, definesc cele mai atractive si senzuale laturi ale unei doamne. Culorile neon pentru par ca de exemplu roz, sau albastru niciodata nu or sa treaca neobservate. Sunt culori ale tineretii si ale bucuriei, ducand cu gandul la anii ‘80. Parul nenon exprima senzualitate si extravaganta, de aceea acesta culoare nu poate sa fie purtata de oricine.

Blondul si ciocolatiul inchis, culor care nu dispar niciodata

Blondul si ciocolatiul sau castaniul sunt culori care definesc naturalete si blandete, fiind culorile clasice care nu or sa piara niciodata ci doar tonurile acestor or sa se schimbe. Blondul murdar este un blond vibrant care transmite liniste si senzualitate, este o trecerea de la cald la rece care prezinta pe deplin dualitatea unei doamne.

Ciocolatiul este pentru doamnele misterioase si intunecate. Ciocolatiul inchis sau abanosul au fost mereu culori specifice femeilor puternice si ambitioase,

Roscatul, culoarea pasiunii

Roscatul este o culoare destul de pretentioasa din punct de vedere al ingrijirii cat si al purtarii. Roscatul in tonuri sangerii, este culoarea pasiunii, a senzualitatii demna de o adevarat femeie pasionala.
Roscatul natural, in tonuri de piersica este demn de o personalitate mai rece, mai minimalista, fiind o culoare specifica pentru femeile puternice si reci, dar totodata, foarte se