Cat de „greu” le este modelelor de videochat pe timp de pandemie?

Cat de „greu” le este modelelor de videochat pe timp de pandemie?

Traim vremuri incredibile, vremuri inimaginabile care ne afecteaza pe toti de la mic la mare daca stam sa ne gandim ca sunt parinti care si-au pierdut locurile de munca si nu mai au cum sa isi hraneasca copii. Parca suntem intr-un film de groaza care nu se mai termina. Cu toate acestea, trebuie sa invatam sa ne ridicam de jos, sa ne scuturam de praf si sa mergem mai departe, alta cale nu avem.

Stim, este o perioada foarte grea in care domeniile care inca mai angajeaza sunt foarte putine si ofera, in general, foarte putin bani care nu ajung nici pentru acoperirea nevoilor de baza. Deci ce e de facut? Noi am spune simplu: videochat!

De ce videochat? Hai sa vedem mai intai cum e viata modelelor de videochat acum in pandemie.

Cum e viata modelelor de videochat pe timp de pandemie?

„ In aceasta perioada am avut incasari mai mari ca niciodata. Cred ca cel mai putin am facut 4.000 de dolari pe luna, dar asta doar pentru ca am munci mai putine ore in acea luna deoarece mi-am luat concediu de doua saptamani. In general, eu care sunt model de mediu, am reusit sa fac 6.000 de dolari pe luna. ” – declara Sabrina, model de videochat.

„A fost si este foarte bine in aceasta perioada pentru ca am avut incasari mai mari cu 30 %, ceea ce inseamna foarte mult tinand cont ca de obicei incasarile mele ajung la  7.000 de dolari pe luna. Datorita acestor incasari am reusit sa imi achizitionez mai devreme bolidul pe care il voiam de mult timp si sa il pot face cadoul pe cel vechi tatalui meu pentru ca lui ii placea foarte mult. ” – declara Andrada, model de videochat.

Acestea sunt doar cateva exemple atunci cand vine vorba de stilul de viata al modelelor de videochat pe timp de pandemie si este timpul sa iti faci si tu loc printre ele daca tintesti catre o viata in care sa nu duci lipsa de nimic si sa te poti bucura de frumusetea ei.