Care sunt primii pasi in industria de videochat ai unui model incepator?

Care sunt primii pasi in industria de videochat ai unui model incepator?

Daca ai trecut de proba interviului FELICITARI!! Cu siguranta acum te intrebi care sunt pasii urmatori dupa semnarea contractului de colaborare. Ei bine, trebuie sa stii ca acestia sunt diferiti de la studio la studio.

Noi iti vom spune care sunt pasii pe care ii urmeaza o tanara spre cariera de model de videochat din punctul de vedere al studioului nostru.

Pasii pe care ii urmezi dupa ce ai trecut de proba interviului

Dupa ce ai trecut de interviu, urmatorul pas este semnarea contractului de colaborare care este in realitate un contract pe baza de drepturi de autor.

Urmatorul pas este stilizarea. Stilizarea este cel mai indragit pas de catre modelele de videochat. In acest pas te vei intalni initial cu un hair stylist profesionist care va avea grija de parul tau: iti va gasi culoarea potrivita pentru parul tau (desigur, daca si tu esti de acord), dupa vopsit poate sa urmeze si procesul de tundere daca este nevoie si apoi cel de aranjare.

Dupa hair stylist, vei avea un program cu make up artistul nostru profesional care se va asigura ca iti va scoate in evidenta cele mai frumoase trasaturi faciale. Te vei bucura de un tratament complet al tenului in materie de beauty: gene false, machiaj profesional.

Urmatorul pas este intalnirea cu un tehnician de unghii pentru a ne asigura ca atat manichiura cat si pedichiura ta arata impecabile. Poti sa optezi pentru orice tip de manichiura doresti. Nu te obliga nimeni aici sa ai unghii lungi sau un anumit tip de model. Scopul nostru este ca tu sa te simti bine in pielea ta, pentru ca atunci cand te simti bine emani o stare de bine.

Pentru ca tot look-ul sa fie complet, un stilist profesionist de va ajuta sa arati impecabil. Te vei bucura de mai multe stiluri de tinute (office, de bal, de seara) care iti vor pune in valoare frumusetea si personalitate (nu-ti face griji, nu vei purta nimic din ce nu-ti place.

Toti acesti pasi ii vei face indeplini in fiecare zi de munca la studio pentru ca vrem sa ne asiguram ca arati mereu impecabil (desigur, unghiile false si genele false le vei avea mereu improspatate o data pe saptamana sau la doua saptamani).

Dar, la inceput, dupa indeplinirea acestor pasi va urma sedinta foto / video si crearea conturilor de studio.