Care sunt cele mai bune platforme de videochat

Care sunt cele mai bune platforme de videochat

In principiu nu exista o platforma de videochat mai buna decat cealalta, deoarece toate iti ofera oportunitatea de a castiga venituri substantiale. Depinde de tine, ce fel de persoane vrei sa intalnesti, la ce trafic te astepti si care platforma este mai potrivita pentru tine.

Pentru a face totusi o lista, am cerut parerile modelelor noastre de top si am facut un Top 5 cu cele mai bune platforme, in functie de trafic si de venituri.

1. Chaturbate
Este unul dintre cele mai cunoscute si cele mai mari site-uri de adult camming, in ceea ce priveste traficul. Pe langa femei, platforma accepta si barbati si cupluri si se bazeaza mai mult pe joculete hardcore si automatisme care tin publicul in priza. In ceea ce priceste castigurile, firma preia aproximativ 40-50% din ceea ce au realizat artistii.

2. LiveJasmin
Se numara printre cele mai de incredere platforme, cu cel mai mare trafic. Domina piata siteurilor de tip premium si este intr-o continua concurenta cu Chaturbate si BongaCams. Jasmin pune accent pe erotism, glamour si pe calitatea modelelor, acceptand doar modele femei. Cele mai de top modele au ajuns la succes pe aceasta platforma glamour, castigurile fiind destul de mari, intre 30 si 100%.

3. BongaCams
Are un trafic intens si se concentreaza in mare parte pe modele din Europa. Accepta femei, barbati, cupluri sau chiar transsexuali, care uneori ofera showuri gratuite din placere. Si pe aceasta platforma castigurile sunt substantiale, intre 60% si 90 %.

4. MyFreeCams
Are un trafic imens si este prima platforma care a revolutionat lumea videochat-ului. Utilizatorii pot viziona show-ul unui model, chiar daca plateste numai unul singur. Este o oportunitate excelente pentru tinere, castigurile fiind de 50%.

5. Stripchat
Este unul dintre cele mai noi site-uri premium (renuntand la gigantul xHamster) si care a ajuns intr-un timp scurt la foarte multe modele. Are un trafic foarte bun, deoarece accepta toate tipurile de modele si permite plati cu PayPal sau cu Bitcoins. Castigurile sunt de 50%.

Asadar in functie de nisa pe care vrei sa te axezi mai mult, premium, glamour sau adult, iti vei da seama care platforma este cea mai potrivita. Majoritatea studiourilor de top colaboreaza cu aceste platforme, pentru a asigura modelelor veniturile mult visate.