Cand merg modelele de videochat la sala de fitness?

Cand merg modelele de videochat la sala de fitness?

Cronometrul intern al corpului, sau ritmul circadian, dicteaza parcursul unei zile. Iti spune cand trebuie sa mananci, cand esti obosita si ar trebui sa iti iei un moment doar pentru tine. Acest ceas determina, de asemenea, in ce moment al zilei corpul arde cele mai multe calorii, chiar si atunci cand va aflati in repaus su nu faceti nimic. Aceste mici trucuri sunt regasite pe conturile de socializare ale celor mai populare modele de videochat din Romania!

A doua parte a zilei este momentul ales de modele pentru fitness
Potrivit instructorilor de fitness care colaboreaza cu cele mai celebre modele de videochat din tara, a doua parte a zilei constituie momentul oportun pentru a arde mai multe calorii. De ce? Datorita rolului important pe care il joaca ritmul circadian in reglarea metabolismului.

De asemenea, modelele care lucreaza in ture de noapte sunt mai predispuse sa castige in greutate, astfel ca este cu atat mai important ca sportul sa fie efectuat inainte de a incepe serviciul.

Noaptea este un sfetnic bun, dar si un magnet pentru calorii
Modificarile metabolismului pe parcursul zilei pot fi acutizate de obiceiurile alimentare si lipsa de somn a tinerelor care lucreaza in videochat si au un program incarcat. Tinand cont de faptul ca majoritatea aleg tura de noapte din comoditate, aspectul fizic devine un obiectiv in sine.

De aceea, multe dintre modelele de videochat isi angajeaza un instructor personal pentru a fi sigure ca programul de lucru nu le afecteaza imaginea pe care trebuie sa si-o pastreze in fata camerelor web.

Antrenament cardio inainte de show
Stiind ca ritmul circadian influenteaza metabolismul, modelele de videochat aleg sa mearga la fitness seara, inainte de a-si incepe programul de lucru. Pe cat posibil, acestea isi pastreaza programele de somn regulate si evita sa mai piarda noptile precum faceau inainte de acest job.

Mult mai ferite de tentatii sunt cele care debuteaza in aceasta industrie, fiind sfatuite de modelele cu experienta sa aiba mai multa grija de aspectul fizic.

Modelele de videochat nu incearca neaparat sa piarda in greutate, cat incearca sa isi pastreze un program echilibrat, care este important pentru sanatatea lor generala. Tinerele care activeaza in aceasta industrie fac sport regulat, insa doar in a doua parte a zilei, inainte de a-si incepe programul de lucru.

Pentru ca imaginea conteaza in videochat, unele isi angajeaza chiar si instructor personal, in timp ce altele isi fac propria rutina de exercitii la domiciliu.